Parenteel Zweers

Foto van Everlien Salawan Bessie - Liet
De publicatie Parenteel Zweers is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.719 personen. Vanwege privacy zijn 678 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 12 oktober 2020.


Versie 12 oktober 2020

Alle, tot nu toe bij mij bekende afstammelingen van Hendrik Sweers en Hendrikje (Hendersken) Gerrits uit de Wal, die in 1722 in Rheden trouwden. Hun zoon Jan en dochter Anneke zorgden voor de vele nazaten in Rheden, Velp, Dieren en omgeving. Veel families uit Rheden worden door de Zweers afstammelingen aan elkaar verbonden. Leden van o.a.de families Beumer, Diekema, Dorland, Elferendorp, Ga(e)rgoski, Jansen, Kip, Liet, Miggelbrink, Peppelman, ten Hout/Holt, Teunissen, trouwden met een nazaat van genoemde Hendrik en Hendrikje, in een aantal gevallen waren het zelfs neef en nicht die met elkaar trouwden, vroeger best wel gebruikelijk. Zo hebben diverse mensen dezelfde voorouders in hun kwartierstaat.

Ik heb veel informatie verzameld via publicaties op Internet en Gen Lias/Wie was Wie. Zoveel mogelijk heb ik alle gegevens op juistheid gecontroleerd en waar mogelijk de bronnen vermeld.

Daarnaast gaat mijn dank uit naar Ton Steenhof en Hanny Menger (beiden zijn verwant aan de Familie Zweers) die mij van veel aanvullende gegevens hebben voorzien.

Uiteraard zijn aanvullingen nog steeds van harte welkom, en mochten er onverhoopt fouten in staan, dan verneem ik dat ook graag.

Met vriendelijke groet,

Everlien

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen




Vandaag in het verleden


Andere publicaties van Everlien Salawan Bessie - Liet

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Everlien Salawan Bessie - Liet



Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!