Mijn Voorouders En Hun Kinderen

Foto van Reinder van Til
De publicatie Mijn Voorouders En Hun Kinderen is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 3.007 personen. Vanwege privacy zijn 18 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 8 februari 2016.


Een onderzoek naar mijn voorouders en hun kinderen. Het onderzoek is nog gaande. Derhalve zal het resultaat nu en dan geupdate worden. Wat betreft bronnen: Eigen onderzoek in de gemeentehuizen van Zuidhorn, Grootegast, Leek en Ezinge zo rond 1990. Verder onderzoek in het provinciaal archief van de provincie Groningen tussen 1990 en ongeveer 2000. Correspondentie met het provinciaal archief Friesland ook tussen 1990 en 2000. Verder de sites AlleGroningers, AlleFriezen, Treasoar, Historisch Centrum Leeuwarden, Drenlias, Genlias, Rootsweb, Familysearch en allerlei onderzoek gedaan door derden en gepubliceerd op het internet, meest stambomen of genealogieen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen




Vandaag in het verleden





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!