Stamboom Lambrechts/Lambregts uit Essen (B), Bergen op Zoom, Halsteren, Den Haag en Amsterdam

Foto van Stefan Lambregts
De publicatie Stamboom Lambrechts/Lambregts uit Essen (B), Bergen op Zoom, Halsteren, Den Haag en Amsterdam is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.128 personen. Vanwege privacy zijn 858 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 9 april 2023.


Stamvader Cornelius Lambrechts is afkomstig uit Zoersel in de huidige provincie Antwerpen. Zijn zoon Franciscus gaat werken als knecht bij de molenaar van Brecht, eveneens in de provincie Antwerpen. Diens enige zoon Cornelius trouwt in Essen (wederom in de provincie Antwerpen) met Lucia van Meel. Vele nakomelingen blijven in Essen wonen, maar een groot aantal komen terecht in Bergen op Zoom en Halsteren. Verdere afstammelingen vertrekken naar Den Haag en Amsterdam. Met dank aan Emiel Blankers voor veel gegevens van de tak uit Essen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden


Andere publicaties van Stefan Lambregts

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Stefan Lambregts





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!