Stamboom families Sterrenburg, den Dekker, Bok, van der Ven, Dijkhuizen, Noordhof, Buitenwerf en Kooi

Foto van Dick Sterrenburg
De publicatie Stamboom families Sterrenburg, den Dekker, Bok, van der Ven, Dijkhuizen, Noordhof, Buitenwerf en Kooi is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 679 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 29 april 2022.


april 2022.

Hoewel ik zo nauwkeurig mogelijk probeer te werken is een foutje snel gemaakt. . .

Ik houd me dan ook graag aanbevolen voor correcties en/of aanvullingen op de gepubliceerde gegevens.

Voor de gegevens van de familie Sterrenburg, met name de oudere gegevens, heb ik vaak gebruik gemaakt van de website van Woudina en Henk Wolters uit Wierden (zie: http://www.woltersgen.nl). Waarvoor veel dank.

Voor de gegevens van de familie den Dekker heb ik zeer regelmatig gebruik gemaakt van de gegevens die zijn uitgezocht en verzameld door Gerard den Dekker uit Werkendam. Ook hiervoor: veel dank.

Vriendelijke groeten,

Dick Sterrenburg

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!