familiearchivaris

Familiearchief Genealogie Rongen

Een mooie Genealogie of Stamboom publiceren vergt veel zoekwerk en vooral veel tijdsbesteding. Al ruim dertig jaar verzamel ik dan ook al familiegegevens, bezoek ik archieven, naamgenoten, collega genealogen, en meer recentelijk, speur ik het internet af naar alles wat ook maar met de familienaam Rongen te maken heeft. Uiteindelijk wordt alles gebundeld en gepubliceerd in een ware Familiekroniek Genealogie Rongen. De publicatie wordt zoveel mogelijk verrijkt met afbeeldingen, foto s, bidprentjes, akten uit de Burgerlijke Stand, en allerlei documenten, verhalen en wetenswaardige aanvullingen. De publicatie Genealogie Rongen beoogd een zo volledig mogelijke Familiekroniek te zijn waarin niet alleen het wel en wee van onze voorouders te herkennen is, maar ook die van onze naamgenoten uit deze tijd. De Familiekroniek wordt constant nieuw leven ingeblazen. Dit realiseren kan ik echter niet alleen, hiervoor heb ik de hulp van velen nodig. Gelukkig heb ik al vele gegevens, foto s enz. mogen ontvangen van enthousiaste mensen die de publicatie een warm hart toedragen. Graag wil alle lezers van dit artikel motiveren en oproepen nog eens te zoeken in oude fotoverzamelingen, dozen, kasten en koffers naar al wat deze publicatie kan aanvullen. Via dit medium Familiearchivaris kunt u het aan mij aanreiken of met mij in contact treden. Ook kunnen, door een gezamenlijke inzet, de tot op heden onbekende foto s en andere documenten opeens een naam krijgen. Het al jaren in een doos liggende onbekende bidprentje van een waarschijnlijke kennis of familielid uit vervolgen jaren van vader of grootvader, kan hier door gezamenlijk speurwerk een betekenis of naam krijgen. Ik verheug me dan ook op jullie medewerking en reacties op deze site.

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is Loed Rongen. Samen met nog 35 deelnemers actief aan de familiegeschiedenis!

Gerelateerde genealogische publicaties:

Via dit digitale archief kunt u mij - Loed Rongen - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek

Nieuws