familiearchivaris

Familiearchief Frugte

In dit familiearchief informatie over de de familie Frugte, in het bijzonder de nazaten van Johan Henrich Fruchte en Alida Margaretha Optom. het echtpaar dat eind 1799 vanuit de omgeving van Osnabruck naar Linschoten trok.
Het is een (besloten) site voor iedereen van de familie die geïnteresseerd is in de familiegeschiedenis, maar ook een platform voor familieleden om elkaar beter te leren kennen en met elkaar in contact te komen. Een site voor en door iedereen. Ik geef de aanzet en zie graag jullie aanvullende verhalen, foto's en wetenswaardigheden. Samen maken we zo een prachtig document over ons en onze geschiedenis voor onze kinderen en verder nazaten.

Veel plezier.

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is Hanneke Frugte. Samen met nog 7 deelnemers actief aan de familiegeschiedenis!

Gerelateerde genealogische publicaties:

Via dit digitale archief kunt u mij - Hanneke Frugte - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek