Stamboom De Ronde - de Goudse tak 1 en 2

Foto van Jean-Paul de Ronde
De publicatie Stamboom De Ronde - de Goudse tak 1 en 2 is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 626 personen. Vanwege privacy zijn 41 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 12 februari 2016.


Jaren ben ik op zoek geweest naar de stamvader van de Goudse tak, echter zonder resultaat. Mogelijk dus dat er gewoon twee Goudse takken zijn:         één met veel R.K. (Goudse tak 1), de ander hoofdzakelijk N.H. (Goudse tak 2).

Tak 1 start met Jan de Ronde, tak 2 met Willem de Ronde. Jan en Willem zijn dus geen broers van elkaar (!).

Ik heb voor deze lay-out gekozen, omdat in 1812 Jannigje Noordeman uit tak 1 trouwt met Jan de Ronde uit tak 2 en alleen op deze manier alle Goudse      De Rondes weergeven kunnen worden.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen




Vandaag in het verleden


Andere publicaties van Jean-Paul de Ronde




Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!