Dambomen, negen verschillende stambomen DAM

Foto van Wicher Dam
De publicatie Dambomen, negen verschillende stambomen DAM is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 22.326 personen. Vanwege privacy zijn 7.343 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 4 maart 2024.


Vanaf het begin ben ik breed begonnen, dat wil zeggen alle nageslacht van de stamvader in voornamelijk mannelijke lijn volgen.      Toen kwam ik heel wat achternamen DAM tegen, en omdat je, vooral in het begin, niet weet of elke DAM in je eigen stamboom zit, ben ik steeds alle personen met de achternaam DAM bij blijven houden. (alleen DAM, geen ten Dam, van Dam, of welke andere voorvoegsel er nog meer zijn)

Inmiddels heb ik 8450 personen met de achternaam Dam in mijn bestand, verdeeld over negen verschillende stambomen die ik allemaal, dank zij internet, nog bij kan houden.

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen




Vandaag in het verleden





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!