familiearchivaris

Familiearchief Van Vessem

Beste familie, aangetrouwden, verwanten en belangstellenden.<br/>In dit familiearchief kunnen jij en ik al de verhalen en foto's kwijt over het geslacht van Vessem. Alles is welkom zolang het maar over je voorouders, je ouders, jezelf en je eigen familie gaat.Kom maar op met al die verhalen en foto's! Wellicht komen er onverwachte verhalen en foto's boven tafel.<br/>Wanneer je foto's gaat toevoegen, probeer dan een (circa) datum bij de foto's te vermelden. Op die manier ontstaat er een chronologisch overzicht. Indien je zelf niet beschikt over scanapparatuur dan wil ik dat graag voor je doen. Je kan de gegevens opsturen naar:<br/><br/>Familiearchief van Vessem<br/>Meervalweg 120<br/>1121 LE Landsmeer.<br/><br/>Heb je moeite met het plaatsen van digitale gegevens in dit archief dan kun je het ook mailen naar:<br/><br/>leovanvessem@icloud.com<br/><br/>onder vermelding van: Familiearchief van Vessem

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is Leo van Vessem. Samen met nog 3 deelnemers actief aan de familiegeschiedenis!

Gerelateerde genealogische publicaties:

Via dit digitale archief kunt u mij - Leo van Vessem - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek