familiearchivaris

Familiearchief Van der Tas/Uithof/Van den Broek/Speet/Van Zwol

Omdat er ongetwijfeld in de familie foto's en documenten zijn, die het waard zijn om bewaard te worden, heb ik voor ons via deze site een digitaal archief aangemaakt. Ieder, die ik toegang heb gegeven kan in dit archief foto's en (leuke) herinneringen bewaren. Als we later vanuit de stamboom op My Heritage een genealogie (beschrijving van de familie en historie) willen maken, kunnen deze foto's, documenten en eventuele verhalen daarin makkelijk worden opgenomen.</p><p>Ik zou het leuk vinden als jullie hierin je bijdragen willen achterlaten om zo ook de stamboom actueel te kunnen houden.
Er staan om te beginnen een paar voorbeelden om je te laten zien wat je hier kunt.

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is W.H.A. (Pim) van der Tas. Samen met nog 9 deelnemers actief aan de familiegeschiedenis!

Via dit digitale archief kunt u mij - W.H.A. (Pim) van der Tas - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek