familiearchivaris

Familiearchief Oudenaarden-de Pater

Wim en Joke zijn in 1968 in het huwelijk getreden. Wim werkte eerst bij loodgietersbedrijf van Walsem BV en vanaf 1 juli 1963 bij het Staatsbosbeheer. Het toenmalige hoofdkantoor was gevestigd Museumlaan 2. Toen de loonadministratie bij Financiële Zaken werd ondergebracht ging Wim werken op Oorsprongpark 6. Alle afdelingen waren op verschillende plaatsen verspreid totdat in de jaren 1970 het Rijkskantorenpand Westraven werd gebouwd. Een gebouw van 24 verdiepingen, waarin een aantal Rijksdiensten werd ondergebracht. Ook het Staatsbosbeheer.

Joke heeft gewerkt bij het Diaconessenhuis van 1966 tot 1968. Verder is Joke druk geweest in de thuiszorg van de kerk. Bij de geboorte van Pieter in 1969 had Joke geen tijd meer om buitenshuis te werken.

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is W.B.Oudenaarden. Samen met nog 2 deelnemers actief aan de familiegeschiedenis!

Via dit digitale archief kunt u mij - W.B.Oudenaarden - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek