Stamboom Van Dam - Best - de Jong - Storm

Foto van Marc van Dam
De publicatie Stamboom Van Dam - Best - de Jong - Storm is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 6.168 personen. Vanwege privacy zijn 219 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 3 februari 2024.


Dit is een weergave van de afstamming van de families "van Dam/Schaefer" en "Best/Horssius" in Utrecht en omgeving, en "de Jong/Bulsing" en "Storm/van Dorp" in Rotterdam/Vlaardingen/Ridderkerk, alsmede een weergave van de "Kronauer/Monori" familie in Hongarije. Voor zo ver mogelijk is elk feit voorzien van een directe link naar bronnen in de online archieven, zoals het Utrechts Archief, het Gelders Archief, het Brabants Archief en verdere bronnen. Niet alle personen zijn daar aangetroffen. Waar een link naar een archief ontbreekt is de persoon speculatief (op basis van patroniem) of overgenomen van andere genealogiën aangetroffen op diverse websites. Per persoon zijn (uitzonderingen daargelaten) alleen de ouders opgenomen, niet het hele gezin. Broers en zussen zijn opgenomen als commentaar bij het huwelijk van de ouders.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!