De geboren Randwijkers

Foto van Jan van Hoek
De publicatie De geboren Randwijkers is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.513 personen. Vanwege privacy zijn 2 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 5 oktober 2020.


Diny Barten is mijn echtgenote. Haar opa is Hendrik (Hend) Barten. Hij is, net als veel van zijn voorouders, in Randwijk geboren. Hij is de laatste in zijn familielijn van geboren Randwijkers. Een herhaald bezoek aan dit rustieke dorpje in de huidige overbetuwe heeft bij mij de genealogische prikkel geactiveerd om de geboren Randwijkers waar mogelijke nader in beeld te brengen. Mijn schatting is dat er in de periode van 1752 tot 1912 zo'n 3.000 tot 4.000 mensen in dit mooie dorpje zijn geboren en/of gedoopt. Geleidelijk aan wil ik proberen hen in deze publicatie op te nemen. Met deze updat zijn er nu 1500 geboren Randwijkers ingevoerd. Er zijn nu ruim 1000 Randwijkers uit de 19e eeuw bekend en ruim 250 uit de 20ste. De rest is voor 1900 aldaar geboren en/of gedoopt.

Of ik gezien de mij beschikbare tijd ook 'alle' geboren Randwijkers zal kunnen invoeren betwijfel ik nu. Als iemand zich geroepen voelt om het beheer van deze publicatie over te nemen, laat mij dat dan a.u.b. weten. 

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen




Vandaag in het verleden


Andere publicaties van Jan van Hoek

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Jan van Hoek





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!