Stamboom Van Veen, Petrus, Boonacker, Houtkoop.

Foto van Fred van Veen
De publicatie Stamboom Van Veen, Petrus, Boonacker, Houtkoop. is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 11.406 personen. Vanwege privacy zijn 1.014 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 28 juli 2022.


De stamboom Van Veen begint in de beginjaren vanaf 1665 hoofdzakelijk in de stad Utrecht. Afgeleide familienamen van Van Veen zijn Caderius van Veen en van Veeren van Veen. Aan deze stamboom zijn diverse andere stambomen van aangetrouwde vrouwen gekoppeld, zoals die van de familie met de achternaam Petrus (begon in Leiden, en via Amsterdam naar Hilversum). Verder de families Houtkoop (begon in Medemblik, via Barsingerhorn naar Amsterdam), Boonacker (begon Marburg en Breidenstein in Duitsland, via Den Bosch, Den Haag, Amsterdam naar Hilversum), Slettenhaar (hoofdzakelijk in Hellendoorn, Wierden, Almelo en Rijssen), Stabij (uit Sliedrecht). Ik ben veel dank verschuldigd aan andere Genealogen, zoals Eddy Landzaat, Richard van Schaick, Jan Brul, Jos Buisman, Bas Lissenburg en Arie Petrus.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!