familiearchivaris

Familiearchief nicolaas rojer

nicolaas rojer wonende en gestorven op het eiland curacao. Nicolaas rojer is mijn bedovergrootvader geweest en alhoewel er familieleden zijn die gegevens hebben omtrent deze bloedlijn, om welke reden dan ook deze angstvallig voor hunhzelf achterhouden. Ik heb gedurende mijn jeugd nog twee uittrekselen gezien van de burgelijke stand beginnende bij de familienaam de quartel en jan elsevier rammelman.. Deze stukken waren in het bezit van mijn grootmoeder (moederskant) maar na een hevige storm rond de jaren 1970 waarbij het dak van ons woonhuis is bezweken, verloren gegaan. Mijn grootmoeder was henriette wilhelmina rojer en mijn moeder haar enig kind helena nemesia van der kuyl beiden geboren en gestorven op curacao

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is ruperto rodrigo antonio rumay.

Via dit digitale archief kunt u mij - ruperto rodrigo antonio rumay - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek