Stamboom H. Velzeboer

Foto van Herman Velzeboer
De publicatie Stamboom H. Velzeboer is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 49 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 17 oktober 2018.


Mijn oudoom Herman Velzeboer (1933-2018) heeft ongelofelijk veel werk verzet in zijn onderzoek naar de families Velzeboer en Jagerman. Na zijn overlijden waren we het erover eens dat deze informatie niet verloren mocht gaan. Door zijn genealogische bevindingen online te publiceren kan iedereen uit deze informatie putten. Het betreft de genealogie van de familie Velzeboer aan vaderskant en de familie Jagerman aan moederskant. Daarnaast heb ik de stamboom van zijn vrouw toegevoegd, dit betreft de families Ottema, Evers en Koenen. 

Het publiceren van de genealogische gegevens is een lopend proces en zal zeker fouten bevatten. Alleen daar waar de bron is vermeld of is toegevoegd is sprake van een redelijke betrouwbaarheid. Het overnemen van gegevens is derhalve volledig op eigen risico. Mocht u fouten opmerken dan hoor ik dat graag.

B.J. Scholman,

25 augustus 2018

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen






Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!