Stamboom Vellinga - Kroontje - Huitema - Tolsma

Foto van m.vellinga
De publicatie Stamboom Vellinga - Kroontje - Huitema - Tolsma is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 3.706 personen. Vanwege privacy zijn 22 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 12 november 2021.


Veel is gehaald uit internet naast de gebruikelijke bronnen . aan de Huitema Tolsma kant is het veelal een compilatie van bestaande publicaties met wat deails extra . Bij de Vellinga - Kroontje zit meer eigen werk maar ook hier veel dank voor alle vorsers Ik hoop later die lijst nog te geven maar die was even gewist .

Gegevens tussen ((( en ))) zijn waarschijnlijk fout . Die kans is er ook natuurlijk bij de verste aangehaalde voorouders .

Commentaar graag op mijn mailadres 

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen






Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!