Stamboom de Wilde Janssen van der Hoeven Ferger

Foto van Sander de Wilde
De publicatie Stamboom de Wilde Janssen van der Hoeven Ferger is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 2.376 personen. Vanwege privacy zijn 23 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 31 januari 2021.


dmv DNA matching heb ik wat schot in de zaak gekregen.

Ferger Schwalbach en zelfs WP Janssen zijn al brick walls...

Grootste probleem is overgrootvader Wilhelm Peter Janssen.

Zijn moeder AP Janssen (1808 Rotterdam) verloor vroeg haar ouders, en ging inwonen bij grootouders aan moeders kant. Ze kreeg haar eerste kind Wilhelp Peter Janssen in Elberfeld 1838, en op de akte staat dat de vader Casper Becker-Janssen (Handelsreiziger) is.... Maar daar kan ik verder niets over vinden.

Bedoelde ze daar haar broer mee, als vader van haar zoon, of zelfs haar grootvader?

? Of was er nog een Caspar Becker-Janssen ? Ze is pas veel later met een andere man getrouwd in Haarlem. (van den Brand)

Tips welkom..

 

Bij voorbaat dank,

 

Sander

 

 

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.




Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!