familiearchivaris

Familiearchief Smit/Smits/Smids/Smid/Smidt uit NO-Friesland

Dit familiearchief is voor alle nazaten van Folkert Smit uit NO-Friesland. Stamt u van hem af? Rechtstreeks of via via? Maakt niet uit; word lid van dit familiearchief en deel uw genealogische gegevens van de familie Smit, Smits, Smidt, Smid of Smids. Verschillende schrijfwijzes maar met dezelfde voorouder. Komt de naam Folkert ook nog steeds bij u in de familie voor? Vanuit NO-Friesland vertrokken nazaten naar Ameland, Leiderdorp maar ook emigreerden vele Smitten. Ons doel is één stamboom te maken met alle gegevens van de nazaten van Folkert Haikes Smit (1738-1802) uit Ee, van beroep grofsmid, die trouwde in 1776 met Hiltje Pieters in Hantumhuizen en later in 1782 hertrouwde met Tjitzke Reitzes. Over zijn voorouders bestaan verschillende genealogieën. Graag komen we met u in contact om over zijn nazaten en voorouders gegevens uit te wisselen. In dit besloten familiearchief kunt u verhalen, scans en foto's plaatsen. Neem contact met de familiearchivaris op om aan dit archief deel te nemen.

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is J. Roep. Samen met nog 36 deelnemers actief aan de familiegeschiedenis!

Gerelateerde genealogische publicaties:

Via dit digitale archief kunt u mij - J. Roep - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek