Kwartierstaat Bart Venneker

Foto van Bart Venneker
De publicatie Kwartierstaat Bart Venneker is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 942 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 10 november 2019.


Deze kwartierstaat bevat 25 generaties (tot en met Floris IV van Holland) waaronder 13 generaties Venneker/Venniker (vaderskant) en 14 generaties Van den Berg(h) (moederskant). Als basis heb ik het genealogisch werk van mijn oom Piet Venneker gebruikt, die in de jaren zeventig van mijn de vorige eeuw veel uitzoekwerk heeft gedaan (zie "Westfriese Families", 20e jaargang, nr 1 en 2, 1979). Verder hebben diverse stambomen op deze site mij verder geholpen.

"Niet weten wat er voor je geboorte is gebeurd is altijd een kind blijven.
Want wat is een mensenleven waard tenzij het met het leven van onze voorouders wordt verweven door de annalen van de geschiedenis?"
(Cicero, Orator XXXIV.120)

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!