Stamboom Van den Burg

Foto van Emiel van den Burg
De publicatie Stamboom Van den Burg is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 7.411 personen. Vanwege privacy zijn 625 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 11 februari 2023.


In deze stamboom vindt u gegevens van de familie van den Burg, Reijers, de Heer, van der Herp, Coolen, Thijssen. Deze gegevens zijn het resultaat van jarenlang onderzoek (sinds 2004) en eigenlijk ben je er nooit klaar mee. De gegevens worden nog regelmatig aangevuld met nieuwe feiten. Behalve de gemeentelijke archieven is vooral het Internet een bron van informatie en daar maak ik dankbaar gebruik van. Hoewel de inhoud van deze stamboomgegevens met zorg is samengesteld, kan het natuurlijk altijd voorkomen dat bepaalde informatie ontbreekt of onjuist is. Zelfs de informatie die uit archiefstukken ontleend is blijkt niet altijd juist te zijn! Mocht je een onjuistheid aantreffen (hoe klein dan ook) dan zou ik het zeer op prijs stellen als je mij daarvan op de hoogte zou willen stellen. (mail: evdburg@home.nl)

De privacywetgeving verplicht mij om de gegevens betreffende nog levende personen af te schermen (in totaal 533 personen), tenzij zij uitdrukkelijk toestemming hebben gegeven voor publicatie. Uiteraard wil ik daaraan voldoen. Mocht ik echter toch ten onrechte gegevens laten zien, laat het mij dan weten, dan zal ik ze verwijderen. Aan de andere kant: als je er geen bezwaar tegen hebt dat je op de site voorkomt, laat me dat dan ook weten; het is leuker om namen te lezen dan een kruisje.

Als collega genealogen gegevens willen overnemen zou ik het leuk vinden als daarbij een verwijzing naar mijn stamboom wordt opgenomen of een berichtje wordt gestuurd.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!