Familie van Kampen Hilversum

Foto van Yvonne Luberti
De publicatie Familie van Kampen Hilversum is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.262 personen. Vanwege privacy zijn 45 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 20 augustus 2023.


Dit jaar ben ik begonnen met het uitzoeken van de stamboom van mijn grootmoeder van vaders kant; Anna Elisabeth van Kampen.   
Nog niet eerder kwam ik een stamboom tegen waarin zoveel familienamen met elkaar zijn verweven. De namen Hogenbirk, Boelhouwer, Bottenheft, Knegt en Luberti komen meerdere keren voor in de van Kampen stamboom. Broers en zusters uit een gezin trouwen met broers en zusters uit een ander gezin. Neven en nichten en achterneven en nichten trouwen meerdere keren met elkaar.
Zelf ben ik in Hilversum opgegroeid, dus kom ik ook veel bekende Hilversumse namen tegen van vroegere klasgenoten en buurkinderen, zoals Amesz, van Boeijen en Wingelaar. Een grote verrassing was dat ik ook de familie Vijlbrief aantrof in mijn grootmoeders (en dus ook in mijn) stamboom. Ik heb deze familie vroeger heel goed gekend, maar nooit geweten dat we voorouders deelden.

In de jaren 60 was ik bevriend met Mieke van Kampen. Dat werd de tweede verrassing, ook zij blijkt familie, onze betovergrootvaders waren broers. Reden om haar op te sporen via Facebook en haar dat te vertellen. Inmiddels hebben we elkaar ontmoet na ruim 50 jaar. Waar stamboomonderzoek al niet goed voor kan zijn!

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden


Andere publicaties van Yvonne Luberti

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Yvonne Luberti





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!