Familie Borgha(e)rts

Foto van Martien Mantel
De publicatie Familie Borgha(e)rts is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 274 personen. Vanwege privacy zijn 55 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 25 maart 2023.


We zijn allemaal familie van elkaar
Naar aanleiding van het televisieprogramma Verborgen Verleden ben ik in juni 2012 begonnen met het uitzoeken en opzetten van de stamboom van mijn dochter. Ongeveer een jaar later kwam ik tijdens de zoektocht een huwelijk tegen van Anthonie Mantel met Gijsberdina Susanna Levina Borgharts. Hilariteit alom, omdat we sinds september 1984 buren zijn van een Borgharts en nu blijkt dat we ‘familie’ van elkaar zijn. De buurvrouw vertelde dat zij in de begin jaren 60 van de vorige eeuw zelfs bij deze familie Mantel-Borgharts heeft gelogeerd.

Het leek mij leuk om voor de buurvrouw en haar familie deze stamboomsite aan te maken, waarbij ik natuurlijk weer het nodige heb geleerd voor de zoektocht naar de stamboom van mijn dochter.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden


Andere publicaties van Martien Mantel




Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!