familiearchivaris

Familiearchief Jammers

Ben op zoek naar de biologische vader van mijn vader. Hij is tot nu toe onbekend. Mijn vader heette Johannes Jammers en leefde van 1914 tot 2000. Hij werd in Anrath bij Viersen in Duitsland geboren en leefde met zijn ongehuwde moeder Helena (Leenchen) Jammers (1895-1992) aan de Viersenerstrasse 96 in Anrath bij haar ouders in. Mijn oma heeft haar geheim altijd voor zich gehouden. Zij leerde later Joseph Schuts uit Venlo kennen. Zij verhuisde rond 1924 naar deze grensstad, waar ze met Joseph (Joep of Sef) huwde en in 1925 samen een dochter genaamd Nelly kregen. Johannes (Hans) ging van 1924 tot 1928 naar een internaat nabij Aken voordat hij in Venlo kwam te wonen en ging werken in de wasserij van (de ouders van) zijn stiefvader in de Dwarsstraat. Ben ook op zoek naar de naam van dit internaat.

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is Helma Cremers.

Via dit digitale archief kunt u mij - Helma Cremers - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek