Stamboom familie Heller-Deddens (Hooiland)

Foto van Nico Makker
De publicatie Stamboom familie Heller-Deddens (Hooiland) is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 584 personen. Vanwege privacy zijn 52 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 5 april 2024.


Deze stamboom van de familie Heller-Deddens uit het Hooiland in Ter Apel is gemaakt door Nico Makker, getrouwd met een dochter van Geert Heller en Leentje Deddens.

Veel informatie uit een boek van de neven Heinie en Gerard Heller (over de Heller kant van de stamboom) is gebruikt bij het opstellen van deze stamboom en heeft het zoeken naar bewijzen (uit doop- trouw- en overlijdensakten/boeken) vergemakkelijkt. In tegenstelling tot deze beide Hellers heb ik niet in de archieven in de kerken gesnuffeld, maar heb ik alles van uit mijn stoel achter mijn computerscherm nagezocht in de digitale archieven. Pas nadat ik mijn werkzaamheden had afgesloten ben ik op de fiets langs de verschillende dorpen in de grensstreek op zoek gegaan naar deze dorpen, kerkjes en kerkhoven om een beeld te krijgen van de plaatsen waar de voorouders van mijn vrouw en kinderen hebben geleefd.

Wanneer u fouten of onduidelijkheden vindt in deze stamboom, of vragen heeft stel ik het op prijs als u die aan mij laat weten.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!