20 generaties Affourtit en meer

Foto van Charles Affourtit
De publicatie 20 generaties Affourtit en meer is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 4.377 personen. Vanwege privacy zijn 752 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 23 oktober 2020.


De geschiedenis van de Familie Affourtit en aanverwante families.

Deze stamboom is in boekvorm in een oplage van 30 exemplaren verschenen in eigen beheer en zonder isbn.

Een vernieuwde  stamboom is in 2021 gepubliceer op Geneanet waarbij ahv nieuwe gegevens Isaac "De Vluchteling" blijkt in 1703 getrouwd te zijn in Genève met Judith Mussard. Wegens technische problemen is de stamboom op Genealogie online nog niet vervangen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen




Vandaag in het verleden





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!