familiearchivaris

Familiearchief Van Griensven - van Haeren en Van der Eerden - Anderegg

Beste familieleden,
Enige tijd geleden ben ik begonnen met het invoeren van familiegegevens in een stamboomprogramma.
Het eerste resultaat is een stamreeks (een overzicht van onze voorouders in de rechte mannelijke lijn) van de familie Van Griensven. Als je belangstelling hebt stuur ik je deze graag toe.

Er zijn veel oude familiefoto's, bidprentjes, trouw- en rouwkaarten bewaard gebleven. Deze gegevens én de papieren stamboom die Henk van Eupen al had samengesteld vormen de basis voor een digitale stamboom. Gaandeweg ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in de familiegeschiedenis.

Ik hoop dan ook dat er familieleden zijn die hun oude foto's, gegevens en verhalen willen delen, mijn gegevens aanvullen én (oude) foto's toevoegen.

Ken je familieleden die willen helpen of interesse hebben? Laat het mij weten. Ik voeg ze graag toe!

Hartelijke groet,
Henriëtte

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is Henriette van Griensven. Samen met nog 1 deelnemer actief aan de familiegeschiedenis!

Via dit digitale archief kunt u mij - Henriette van Griensven - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek