familiearchivaris

Familiearchief Bruins

Goedendag,

Mijn oma was Hendrikje Bruins, die getrouwd was met Albert-Jan Kamermans.

Ik zou graag wat meer willen weten over deze familie, daar mijn moeder destijds niet veel kon vertellen over haar. Zij overleed, toen mijn moeder (Henrietta Willemina Kamermans) nog jong was. Zij is toen bij haar oudste zus (tante Dien) in huis genomen, samen met haar vader Albert-Jan Kamermans) Tante Dien was getrouwd met ome Jan Geertshuis.

Ik weet dat er nog een oom Henk en oom Wim is geweest (beiden ooms van mij). Ondanks dat wij in het begin in Enschede woonden (en mijn broers en ik daar geboren zijn), heb ik niet veel herinneringen aan deze familie. Wij zijn rond 1955 naar Delft vertrokken, waar mijn vader een functie als directeur financien van de gemeente vervulde.

Ik hoop dat ik via deze weg wat meer over de familie van oma te weten kom, want dat is momenteel een groot zwart gat.

Dank alvast voor uw medewerking.

Jan Vrins

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is Jan Vrins.

Via dit digitale archief kunt u mij - Jan Vrins - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek