familiearchivaris

Familiearchief van van den Boogaert naar van den Boogaard

Een tijdje geleden kwam ik er achter dat onze familienaam van den Boogaard het gevolg is van het feit dat Maria Wilhelmina(1842) een zoon kreeg , zonder dat er een vader van het kind bekend was. Die zoon kreeg de achternaam van zijn moeder. Met gebruikmaking van My Heritage heb ik zo goed mogelijk geprobeerd de stamboom te maken. Intussen gebruik ik ook informatie uit genealogie online. En allerlei andere bronnen . Hoe verder ik in de geschiedenis dook, des te nieuwsgieriger werd ik. Maria Theresia de moeder van Marinus Wilhelmus (1888) sterft in het kraambed van haar 2e zoon. Toen ik bij mijn onderzoek stuitte op het dubbelleven van mijn opa was ik helemaal verkocht.

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is Ries van den Boogaard. Samen met nog 2 deelnemers actief aan de familiegeschiedenis!

Gerelateerde genealogische publicaties:

Via dit digitale archief kunt u mij - Ries van den Boogaard - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek