familiearchivaris

Familiearchief Van der Elst

Mijn moeder haar naam was Alida van der Elst. Zij is geboren in Dordrecht waar de naam veel voorkomt. Haar moeders naam was Alida Dubbeldam. Van beide families heb ik al veel uit het archief van Dordrecht gehaald. Tevens is ook Lukas van Heeren bezig geweest met het geslacht van der Elst en een neef Jan van der Elst ( overleden ) en ook nog een nichtje Alie van der Elst ( overleden )Nu heb ik nog contact met een familielid uit Zuid-Afrika die graag wat meer wil weten over de familie van der Elst in Nederland. En nu ook graag een familie archief wil opzetten. Zij zijn in de jaren vijftig van de vorige eeuw geëmigreerd naar Zuid-Afrika en hij is met zijn oudste zus als laatste over van de familie die zijn geëmigreerd.

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is J.Molendijk.

Via dit digitale archief kunt u mij - J.Molendijk - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek