Stamboom Van Lint - Wynants

Foto van Paul Van Lint
De publicatie Stamboom Van Lint - Wynants is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 2.254 personen. Vanwege privacy zijn 657 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 2 mei 2022.


Dit kwartierstaatboek "Van Lint - Wynants" draag ik op aan mijn echtgenote Francine ECK, die me jarenlang op mijn kamer aan mijn Imac heeft weten zitten en me ontelbare malen de vraag heeft gesteld: " Wat doe de gij toch altijd boven op uwe computer."  Hoe dikwijls heb ik dan niet geantwoord : "Ik ben aan de Stamboom bezig". Vaak gevolgd door: "Ik ben bijna rond ". Maar geloven deed ze dat niet echt...

 

Het kwartierstaatboek dat je nu in handen hebt is de derde editie. Het is de stand van mijn opzoekingen op augustus 2021.

 

Ooit komt er misschien nog een vervolg, maar dan zal ik diep in de oude archieven moeten duiken om nieuwe verbanden tussen de Van Lint(en) bloot te leggen.

 

Wat de tak Wynants betreft heb ik me gebaseerd op het opzoekingswerk van Anna Margaretha Wilhelmina BULK- BUNSCHOTEN en Elisabeth Wilhelmina Anna ELENBAAS-BUNSCHOTEN, verre achternichten, nl. kleindochters van Antoine Wijnants, de broer van mijn overgrootvader Joseph Wijnants.

 

 

Paul Willy Van Lint

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen




Vandaag in het verleden





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!