Stamboom Obrink

Foto van Dennis Obrink
De publicatie Stamboom Obrink is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 887 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 13 september 2022.


Deze stamboom vermeldt alleen de directe voorouders van Proband Dennis Obrink (1974).
De informatie is verzameld via voornamelijk online bronnen, Genealogie Online, My Heritage, Findagrave, Archieven.nl, Ancestry, Familysearch.
de bronnen van de eerste 8 generaties zijn geverifieerd, overige zijn gebaseerd op beschikbare informatie van overige onderzoekers, afgeleid van overige online beschikbare stambomen met nageslacht dat te herleiden is tot die van families Obrink/Oberink, Bulten, Peppelman, Wentink, Heijnen, Arentzen en Nijman. Deze stamboom is uiteraard nog in onderzoek en eventuele inconsistenties worden nader onderzocht. 

Om de hoeveelheid te verifiëren data van voorgeslacht tot een werkbare hoeveelheid te behouden is ervoor gekozen om broers en zussen van voorgeslacht niet te vermelden, de stamboom zou in dat geval ruim boven de 4000 personen bevatten, waarvan de data niet zeker is of niet geverifieerd

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!