Kwartierstaat Bras

Foto van SFWW
De publicatie Kwartierstaat Bras is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 46 personen. Vanwege privacy zijn 4 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 20 maart 2024.


Deze Kwartierstaat Bras is eigenlijk een aanvulling op de Kwartierstaat Westera.

In die Kwartierstaat Westera ontbreekt de vader van Immina Bugel (1876-1956). Vlak voor haar huwelijk heeft de moeder van deze Immina Bugel, die ook al Immina Bugel heette, haar wel erkend als natuurlijke dochter.

Uit deze akte van erkenning is niet op te maken wie de vader was van Immina Bugel.

De geboorteakte van Immina Bugel, van 6 juli 1876, maakt al wat meer duidelijk. De aangifte van de geboorte is gedaan door Egbert Bras, een arbeider van 50 jaar oud, en hij is bij de bevalling aanwezig geweest.

Deze Egbert Bras was in de jaren 1867 tot 1881 voortdurend in de buurt van Immina Bugel (1842-1917). Ze reisden door Nederland, Egbert Bras werkte als spoorarbeider, en op diverse plekken in Nederland werden kinderen geboren van Immina Bugel.

Volgens de aktes was er dan geen vader van deze kinderen bekend, maar waarschijnlijk was dat Egbert Bras.

Meer informatie over de Ronde van Nederland, door Immina Bugel en Egbert Bras: https://tinyurl.com/4k4jwn4z

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen



Andere publicaties van SFWW




Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!