Agteres Zuna

Foto van John Singer
De publicatie Agteres Zuna is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 184 personen. Vanwege privacy zijn 6 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 29 januari 2024.


Deze publicatie is ontstaan door onderzoek naar de familie Agteres. De naam Agteres, Agteresch, Achteres of Achtersch is op verschillende manieren geschreven in de registers. Soms kon dezelfde persoon tijdens zijn leven onder meerdere spellingen geregistreerd staan. Dit omdat men vaak het lezen en schijven niet onder de knie had en moest het fonetisch worden genoteerd door de toehoorder. Bij dit onderzoek heb ik dankbaar gebruik gemaakt van de aantekeningen en knipsels van Albert Agteres die ervan uit ging dat zijn familie afkomstig was uit Zuna. Dit stukje bewijs ontbreekt echter. In de stamboom is de familie Agteres afkomstig uit Elen een buurtschap bij Hellendoorn. 

Jan Egberts "Jan Achter De Esch" of "Op De Esch" Agteres (1749-1819) » Een genealogie Singer en aanverwanten. » Genealogie Online

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden


Andere publicatie van John Singer



Gevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken


De toegang tot de afbeeldingen van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.




Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!