stamboomgids

Alle Groningers

Titel
Alle Groningers

Beschrijving
Hier vind je veel gegevens van Groningers


Categorie


Acties


Screenshot

Statistieken

Deze website is reeds 10285 keer bezocht vanuit de Stamboom Gids. Er zijn 5 bezoekers die bovenstaande website een cijfer hebben gegeven, hiervan zijn er 3 gemotiveerd (zie de recensies hieronder). De gemiddelde waardering is een 8,6 (op een schaal van 10). Er zijn 13 gebruikers die deze site hebben opgenomen in hun Mijn favorieten lijst.


Recensies

Foto van reviewer
Ik geef de website een 8 (uit 10)!

Deze site is vooral voor de Burgelijke Stand heel prettig om mee te werken.
Voor de periode ervoor mag je ouderwets in de kerkboeken neuzen, het gaat niet zo snel maar het is veel boeiender en "onderweg" vind je bekende namen waar je niet naar zocht, maar die je wel van pas komen.
Bovendien is het heerlijk dat ik niet uren hoef te reizen om zelf in Groningen te zoeken.
(oud-lid) - 8 oktober 2009
Foto van reviewer
Ik geef de website een 8 (uit 10)!

Het is natuurlijk geweldig, dat je van deze afgelegen provincie zoveel op internet kan vinden. Het bestand wordt steeds completer, met scans van steeds meer aktes.
Wat ik echt een voordeel vind, is dat je met asteriksen kan zoeken. Daarmee kun je veel meer vinden dan met alleen beginletters, zoals in genlias. Ook kun je zoeken met alleen voornamen. Handig, want in Groningen zijn heel lang patroniemen gebruikt.
Corien Radstok - 1 juni 2010
Foto van reviewer
Ik geef de website een 10 (uit 10)!

Zeer nuttige website voor onderzoek in de provincie Groningen, vooral voor mensen die ver van Groningen af wonen (zoals ik) of voor mensen die weinig gelegenheid hebben om tijdens kantooruren het archief te bezoeken
(oud-lid) - 3 oktober 2010


   U mag een website maar één keer een recensie geven.