stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Bronnen » Begraafplaatsen

Websites 1 - 10 van 10:

www.versteendegetuigenissen.be/gemeente/?niscode=23045

Begraafplaatsen gemeente Londerzeel

Londerzeel, Londerzeel Sint-Jozef, Steenhuffel en Malderen


Screenshot van website

www.begraafplaatsenonline.nl

Begraafplaatsenonline, de grootste verzameling Nederlandse begraafplaatsen en columbaria.

Welkom op Begraafplaatsenonline, de grootste en meest actuele verzameling Nederlandse begraafplaatsen en columbaria. Op deze website kunt u heel snel en eenvoudig de graven van uw overleden familieleden vinden en, indien nodig, de rechten van die graven verlengen.


Screenshot van website

www.online-begraafplaatsen.nl

Database van graven en kerkhof en begraafplaatsen

Het project 'Online Begraafplaatsen' is een initiatief van de Stichting Online-Verleden en heeft als doel het GRATIS beschikbaar stellen van begraafplaatsinformatie. De doelgroep is enerzijds de genealogisch onderzoeker en anderzijds de geïnteresseerde familieleden. Op deze site worden de gegevens op een objectieve wijze weergegeven met inachtneming van de gevoelens van de nabestaanden.


Screenshot van website

www.schiltmeijer.nl/Begraafpl/grafsteind.html

Grafstenen project Noord Holland

Hier kun je veel gegevens vinden, wordt zeer regelmatig bijgewerkt


Screenshot van website

www.graftombe.nl

Graftombe.nl - Begraafplaatsen Online

Wat is graftombe.nl? In Nederland loopt al enige tijd een project om begraafplaatsen te indexeren en te fotograferen. De indexen zijn voor iedereen via internet in te zien. Een foto kan daarna eventueel aangevraagd worden. Dit alles wordt gedaan door een aantal vrijwilligers die elk één of meer begraafplaatsen voor hun rekening nemen. Alleen personen die de laatste 10 jaar zijn overleden zijn niet zichtbaar op de site deze worden gefilterd. En alle niet correct weergegeven datum's worden ook gefilterd. Er worden bijna dagelijks data aangepast en/of geplaatst op de website. Willem Hovinga is beheerder van deze site.


Screenshot van website

www.grafzoeken.nl

Grafzoeker

Doorzoek de graven van diverse gemeentelijke begraafplaatsen op naam en op de kaart.


Screenshot van website

nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_militaire_begraafplaatsen_in_België

Lijst van militaire begraafplaatsen in België - Wikipedia

Dit is een lijst van militaire begraafplaatsen in België. De lijst omvat ook oorlogsgraven op gemeentelijke burgerlijke begraafplaatsen en kerkhoven en grafperken die zijn ingericht op burgerlijke begraafplaatsen of als uitbreiding op burgerlijke begraafplaatsen.


Screenshot van website

www.oorlogsgravenstichting.nl

Oorlogsgravenstichting

Wij zorgen er voor dat Nederlandse oorlogsslachtoffers niet vergeten worden. Met database van WO2 slachtoffers.


Screenshot van website

www.schoonselhof.be

Schoonselhof - Antwerpse begraafplaatsen

Grote website met onder andere informatie over de verschillende graven die zich op de Antwerpse begraafplaatsen bevinden.


Screenshot van website

begraafplaatsen.stad.gent

Zoek een rustplaats | begraafplaatsen.gent.be

Gent telt 18 begraafplaatsen met in totaal een 90.000 graven. Het zoeken naar een rustplaats van een overledene op een begraafplaats is dus niet altijd even evident. Via deze website kan u aan de hand van bepaalde gegevens op een snelle en eenvoudige manier de laatste rustplaats van een overledene terugvinden. U kunt zoeken op (een deel van) de naam, voornaam, datum van overlijden, geboortedatum of dossiernummer. Elke rustplaats heeft een uniek dossiernummer. Als u beschikt over het dossiernummer, dan volstaat dat om een overledene op te zoeken (de andere velden moeten niet ingevuld worden). Gevonden wie u zocht? Dan kunt u dit zoekresultaat afdrukken. Op deze afdruk staan het plein, de rij, het grafnummer, het dossiernummer en een detailkaart van de ligging van het graf (eventueel met foto). Als u een fout vindt in de zoekresultaten, dan mag u dat laten weten via de Dienst Burgerzaken - Overlijden. We zetten dit dan zo snel mogelijk recht.


Screenshot van website