stamboomgids

Organisaties » Professionele genealogen

Websites 1 - 10 van 24:

Agandau Onderzoek in het Archief - www.agandau.nl

Agandau verricht archiefonderzoek in opdracht door heel Nederland. Dit onderzoek is van allerlei aard (genealogisch, kadastraal, historisch). Resultaten worden verwerkt in heldere rapportages. In alle gevallen zijn originele archiefstukken het uitgangspunt.


Screenshot van website

Screenshot van website

Brasia Genealogie - Op zoek naar uw Nederlandse en Belgische voorouders - www.brasia-genealogie.nl

Brasia Genealogie is gespecialiseerd in stamboom- en archiefonderzoek in Nederland en Belgiƫ. Onze klantenkring bestaat grotendeels uit ingezetenen woonachtig in een van deze twee landen, maar ook nakomelingen van Nederlandse en Belgische immigranten in het buitenland behoren tot onze doelgroep. Brasia Genealogie biedt haar klanten een breed palet aan genealogische diensten en producten, waaronder het verrichten van onderzoek naar voorouders, herkomst en familiegeschiedenis, het vertalen en hertalen van oude documenten, het leveren van fotodiensten, het maken van stamboomposters en familieboeken, het geven van cursussen en lezingen, alsmede het organiseren van reizen en excursies afgestemd op uw persoonlijke familiegeschiedenis.


Screenshot van website

Bureau Maas - www.bureaumaas.nl

Gespecialiseerd in het uitvoeren van historisch onderzoek voor bedrijven, organisaties, (overheids)instellingen, verenigingen, stichtingen en particulieren.


Screenshot van website

Cromberge l Genealogisch onderzoeksbureau - www.cromberge.nl

Wilt u meer weten over uw voorouders, maar pluist u het liever niet zelf uit?


Screenshot van website

Dutch Archives - www.dutcharchives.com

Dutch Archives is gespecialiseerd in het doen van genealogisch en ander historisch onderzoek in archieven en bibliotheken. Het bureau is opgericht door de ervaren historicus Eric Ruijssenaars (1963, Den Bosch) die zijn werkzame leven goeddeels heeft doorgebracht in archieven.


Screenshot van website

Dutch Genealogy - www.dutchgenealogy.nl

Yvette Hoitink is a professional genealogist in the Netherlands who helps people find their Dutch ancestors.


Screenshot van website

Erfgenamenonderzoek.nl (Luminis) - www.erfgenamenonderzoek.nl

Juridisch adviseur en erfrechtelijk genealoog Klaas Zondervan verricht in opdracht van onder meer notarissen en advocaten internationaal erfgenamenonderzoek of nalatenschapsonderzoek. Daarnaast levert hij diensten als executeur, vereffenaar en testamentair bewindvoerder | +31(0)85-0604243 | www.erfgenamenonderzoek.nl | www.luminisexecuteurs.nl.


Screenshot van website

Familieverhalen via Marida Rake Teksten - maridaraketeksten.nl/familieverhalen


Screenshot van website

Family Affairs Genealogy - www.familyaffairs.nl

Onderzoek door drs. F.P. Roobol-Lintelo en dr. L.P. Roobol


Screenshot van website