stamboomgids

Organisaties » Professionele genealogen

Websites 1 - 10 van 22:

Agandau Onderzoek in het Archief - www.agandau.nl

Agandau verricht archiefonderzoek in opdracht door heel Nederland. Dit onderzoek is van allerlei aard (genealogisch, kadastraal, historisch). Resultaten worden verwerkt in heldere rapportages. In alle gevallen zijn originele archiefstukken het uitgangspunt.


Screenshot van website

Antecedentia | Understanding your past! - antecedentia.com/nederlands

Onder de bedrijfsnaam Antecedentia voert John Boeren genealogisch en historisch onderzoek uit in opdracht van derden. John heeft meer dan 25 jaar ervaring met het onderzoek, werkte vele jaren in het archiefwezen, volgde een archiefopleiding in Nederland en volgt thans een genealogische opleiding bij het National Institute for Genealogical Studies in Toronto. Hij is aangesloten bij de Nederlandse Genealogische Vereniging, het Centraal Bureau voor Genealogie, de Association of Professional Genealogists en de National Genealogical Society. Hij schrijft regelmatig artikelen en blogposts voor The In-Depth Genealogist. Antecedentia biedt de volgende diensten aan: - genealogisch onderzoek - erfgenamenonderzoek - transcripties en vertalingen van akten - fotografie op locatie - begeleiding bij het bezoeken van locaties waar voorouders gewoond/gewerkt hebben - lezingen en cursussen Bovengenoemde diensten worden aangeboden voor Nederland en het Nederlandstalige deel van België, aan cliënten uit binnen- en buit


Screenshot van website

Bureau Maas - www.bureaumaas.nl

Gespecialiseerd in het uitvoeren van historisch onderzoek voor bedrijven, organisaties, (overheids)instellingen, verenigingen, stichtingen en particulieren.


Screenshot van website

Cromberge l Genealogisch onderzoeksbureau - www.cromberge.nl

Wilt u meer weten over uw voorouders, maar pluist u het liever niet zelf uit?


Screenshot van website

Dutch Archives - www.dutcharchives.com

Dutch Archives is gespecialiseerd in het doen van genealogisch en ander historisch onderzoek in archieven en bibliotheken. Het bureau is opgericht door de ervaren historicus Eric Ruijssenaars (1963, Den Bosch) die zijn werkzame leven goeddeels heeft doorgebracht in archieven.


Screenshot van website

Dutch Genealogy - www.dutchgenealogy.nl

Yvette Hoitink is a professional genealogist in the Netherlands who helps people find their Dutch ancestors.


Screenshot van website

Erfgenamenonderzoek.nl (Luminis) - www.erfgenamenonderzoek.nl

Juridisch adviseur en erfrechtelijk genealoog Klaas Zondervan verricht in opdracht van onder meer notarissen en advocaten internationaal erfgenamenonderzoek of nalatenschapsonderzoek. Daarnaast levert hij diensten als executeur, vereffenaar en testamentair bewindvoerder | +31(0)85-0604243 | www.erfgenamenonderzoek.nl | www.luminisexecuteurs.nl.


Screenshot van website

Family Affairs Genealogy - www.familyaffairs.nl

Onderzoek door drs. F.P. Roobol-Lintelo en dr. L.P. Roobol


Screenshot van website

Genealogisch bureau "Roosje Roos" - www.roosjeroos.nl

Maarten en Willy Etmans hebben ruim 25 jaar ervaring met genealogisch onderzoek in heel Nederland en Nederlands-Indië. Indisch onderzoek is onze grote specialiteit; andere specialismen zijn onderzoek naar Joodse families en families in Friesland (met name de niet gedigitaliseerde archieven voor 1811).


Screenshot van website

Genealogisch Bureau van der Hoeven - www.genealogischbureau.nl


Screenshot van websiteGenealogie nieuws