stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Organisaties » Professionele genealogen

Websites 1 - 10 van 26:

acgenea.nl

AC Genea

Genealogie in Noord Nederland


Screenshot van website

agandau.nl

Agandau Onderzoek in het Archief

Agandau verricht archiefonderzoek in opdracht door heel Nederland. Dit onderzoek is van allerlei aard (genealogisch, kadastraal, historisch). Resultaten worden verwerkt in heldere rapportages. In alle gevallen zijn originele archiefstukken het uitgangspunt.


Screenshot van website

antecedentia.com

Antecedentia | Understanding your past!

Antecedentia | Genealogy in the Netherlands offers a full package of research for everyone who is looking for Dutch ancestors. Discover your Dutch roots, follow your ancestors' footsteps. We help you plan an exciting heritage trip in the Netherlands and Belgium. Learn from our experiences. We locate records or make transcriptions and translations of documents. We also teach you about Dutch genealogy in talks and workshops."Antecedentia | Genealogy in the Netherlands offers a full package of research for everyone who is looking for Dutch ancestors. Discover your Dutch roots, follow your ancestors' footsteps. We help you plan an exciting heritage trip in the Netherlands and Belgium. Learn from our experiences. We locate records or make transcriptions and translations of documents. We also teach you about Dutch genealogy in talks and workshops.


Screenshot van website

www.brasia-genealogie.nl

Brasia Genealogie - Op zoek naar uw Nederlandse en Belgische voorouders

Brasia Genealogie is gespecialiseerd in stamboom- en archiefonderzoek in Nederland en België. Onze klantenkring bestaat grotendeels uit ingezetenen woonachtig in een van deze twee landen, maar ook nakomelingen van Nederlandse en Belgische immigranten in het buitenland behoren tot onze doelgroep. Brasia Genealogie biedt haar klanten een breed palet aan genealogische diensten en producten, waaronder het verrichten van onderzoek naar voorouders, herkomst en familiegeschiedenis, het vertalen en hertalen van oude documenten, het leveren van fotodiensten, het maken van stamboomposters en familieboeken, het geven van cursussen en lezingen, alsmede het organiseren van reizen en excursies afgestemd op uw persoonlijke familiegeschiedenis.


Screenshot van website

www.bureaumaas.nl

Bureau Maas

In 2004 heb ik (Wim Maas) mij gevestigd als zelfstandig historicus onder de naam Bureau voor Historisch Maatwerk. Ook daarvoor was ik al actief in de historische wereld, waarmee ik met recht een ervaren rot in mijn vak ben te noemen. Deze ervaring zet ik met veel enthousiasme in voor mijn klanten met als doel hun geschiedenis betekenis te geven. Uw vraag is bij mij dan ook in vertrouwde handen: of het nu gaat om kleinschalig onderzoek naar de oprichtingsdatum of een uitgebreid onderzoek naar de geschiedenis van uw bedrijf of familie. Ook verzorg ik de presentatie van het historisch onderzoek in de vorm van een rapport, boek, magazine, website of tentoonstelling. Hiervoor werk ik samen met andere professionals. Zo ben ik in staat om op een originele, flexibele en creatieve manier een bijzonder product te maken dat naadloos aansluit bij uw wensen en imago.


Screenshot van website

www.cromberge.nl

Cromberge l Genealogisch onderzoeksbureau

Als kleine jongen van 10 jaar ging ik al met mijn vader mee naar archieven om onze eigen stamboom uit te zoeken. Diverse bezoeken volgden in Nederland, België en Noord-Frankrijk. Deze passie is redelijk snel omgeslagen van hobby naar professie. Ik heb vele jaren gewerkt bij het Centraal Bureau voor Genealogie op de afdeling Onderzoek & Inlichtingen (gevestigd in pand Nationaal Archief), een opleiding aan de archiefschool gevolgd en daarna bij diverse overheidsinstellingen gewerkt op het gebied van documentaire informatie voorziening. Het archiefwezen en oude handschriften zijn daarom geen onbekenden voor mij.


Screenshot van website

www.dutcharchives.com

Dutch Archives

Dutch Archives is gespecialiseerd in het doen van genealogisch en ander historisch onderzoek in archieven en bibliotheken. Het bureau is opgericht door de ervaren historicus Eric Ruijssenaars (1963, Den Bosch) die zijn werkzame leven goeddeels heeft doorgebracht in archieven. Hij is auteur van de boeken Charlotte Brontë's Promised Land. The Pensionnat Heger and Other Brontë Places in Brussels en The Pensionnat Revisited. More Light Shed on the Brussels of the Brontës. Dutch Archives is gevestigd in het historische Leiden, stad van de beroemde universiteit, van de Pilgrim Fathers. Leiden is centraal gelegen tussen steden als Amsterdam (NIOD, Gemeentearchief, IISG/NEHA), Den Haag (Nationaal Archief, Koninklijke Bibliotheek, Vredespaleis), Rotterdam, Haarlem, Delft en Utrecht. Ook de Belgische stad Antwerpen is zelfs nog tamelijk dichtbij.


Screenshot van website

www.dutchgenealogy.nl

Dutch Genealogy

Since 1993, this site has helped people of Dutch descent research their Dutch ancestors. Many articles explain the research opportunities in the Netherlands, both offline and online. Other articles give background information about Dutch history in general and emigration in particular. Special attention is given to online research, with many links to useful websites. This website is brought to you by Yvette Hoitink, a professional genealogist in the Netherlands who specializes in researching Dutch ancestors for people around the world. Yvette Hoitink, CGSM is a board-certified genealogist in the Netherlands who helps people find their Dutch ancestors.


Screenshot van website

www.erfgenamenonderzoek.nl

Erfgenamenonderzoek.nl

Juridisch adviseur en erfrechtelijk genealoog Klaas Zondervan verricht in opdracht van onder meer notarissen en advocaten internationaal erfgenamenonderzoek of nalatenschapsonderzoek. Daarnaast levert hij diensten als executeur, vereffenaar en testamentair bewindvoerder | +31(0)85-0604243 | www.erfgenamenonderzoek.nl | www.executeur.nl.


Screenshot van website

www.executeur.nl

Executeur.nl - Executele, Vereffening & Testamentaire Bewindvoering

Als eigenaar van Executeur.nl houd ik mij bezig met nalatenschapsafwikkeling in de breedste zin des woords. In de praktijk betekent dit dat ik voornamelijk werkzaam ben als door de rechtbank benoemd vereffenaar en als executeur-afwikkelingsbewindvoerder. Naast mijn werkzaamheden als voornoemd verricht ik internationaal erfgenamenonderzoek voor notarissen en erfrechtadvocaten uit binnen- en buitenland. In dit verband is aan mij een recherchevergunning verleend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie (POB 7020).


Screenshot van website