stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Organisaties » Professionele genealogen

Websites 11 - 20 van 25:

www.roosjeroos.nl

Genealogisch bureau "Roosje Roos"

Maarten en Willy Etmans hebben ruim 25 jaar ervaring met genealogisch onderzoek in heel Nederland en Nederlands-Indië. Indisch onderzoek is onze grote specialiteit; andere specialismen zijn onderzoek naar Joodse families en families in Friesland (met name de niet gedigitaliseerde archieven voor 1811).


Screenshot van website

www.genealogischbureau.nl/homepage

Genealogisch Bureau van der Hoeven

Sinds 1990 werkt Léon van der Hoeven (1964) als beroepsgenealoog en (lokaal) historicus. Van jongs af aan is hij geboeid door geschiedenis en genealogie. In 1980 zette hij de eerste schreden op het onderzoekspad. Het openleggen van nieuwe onbekende bronnen heeft zijn bijzondere belangstelling. Daarnaast is hij bezig met het opbouwen van een repertorium van schoolmeesters in Zuid-Holland over de periode 1572-1812. Ook is hij voorzitter van de Nederlandse Prijs voor Genealogie (voorheen Nederlandse Aanmoedigingsprijs voor Genealogie).


Screenshot van website

www.angosliga.nl/onderzoek

Gosliga Kunsthistorisch onderzoek

Bent u op zoek naar iemand die u snel kan vertellen of het de moeite waard is onderzoek te doen? Naar een meubel of pand dat u wilt laten restaureren, uw bedrijf, of uw familie? Of zoekt u iemand in de regio Noord-Holland die archiefonderzoek kan verrichten? Of het nu om het opzoeken van een enkel archiefstuk gaat of de langdurige begeleiding van een restauratieproject als onderzoeker, bij mij bent u aan het goede adres. Sinds 2006 doe ik in opdracht onderzoek naar meubels, historische interieurs en gebouwen, voor restauraties en herbestemmingsprojecten. Als kunsthistorica ben ik gespecialiseerd in zeventiende- en achttiende-eeuwse interieurs. Momenteel bereid ik een promotieonderzoek voor naar de rol van stoffeerders op dit gebied.


Screenshot van website

historischbureau-zutphen.nl

Historisch Bureau Zutphen

Matthijs de Nooijer, 21 jaar oud en werkend als zelfstandig geschiedkundige, genealoog, archivist en erfgoed-pionier.


Screenshot van website

www.archiefonderzoek.nl

Historisch en genealogisch onderzoeker

drs. P. Nouwt, historisch en genealogisch onderzoeker


Screenshot van website

www.hnthistorischeproducties.nl

HNT

oel de Neve studeerde af in de weg- en waterbouwkunde aan de Hogere Technische School te Den Haag en in de geschiedenis aan de Universiteit van Leiden. Hij is sinds 1995 verbonden aan HNT Historische Producties. Hij is tevens redacteur van De Indische Navorscher (jaarboek van de Indische Genealogische Vereniging) en oud-hoofdredacteur van De Nederlandsche Leeuw (tijdschrift van het Koninklijk Nederlandsch Genootschap voor Geslacht- en Wapenkunde).


Screenshot van website

www.international-genealogy-services.com/nl

International Genealogy Services

Een professioneel onderzoeksbureau -opgericht door An STOFFERIS en gevestigd in BELGIE- dat assistentie verleent bij internationaal genealogisch onderzoek en wereldwijde opsporing. Ook al beschikt u over weinig basisinformatie, alsnog is International Genealogy Services Belgium in staat om genealogisch onderzoek uit te voeren en te coördineren. International Genealogy Services Belgium tracht als erfrechtelijke genealogen de begunstigden en de nabestaanden van nalatenschappen terug te vinden, waardoor het best mogelijk is dat wij met u in contact treden. Ofwel omdat wij denken dat u de begunstigde bent die wij zoeken; dan wel omdat u de persoon of de familie kent die wij opsporen.


Screenshot van website

www.familyresearch.be

Jan Caluwaerts FamilyResearch Belgium

Genealogisch onderzoek in België - Recherches généalogiques en Belgique


Screenshot van website

www.klerksgenealogy.nl

Klerks Genealogy - build your family tree and probate research

Sinds 2009 biedt Klerks Genealogy haar diensten aan op het gebied van nalatenschaps- en stamboomonderzoek. Toch ligt de oorsprong van dit Leidse bedrijf al verder in het verleden. Sandra Klerks begon zich rond haar zeventiende te interesseren voor genealogie. Het een familielid, actief als amateur genealoog, die haar kennis liet maken met de wereld van het stamboomonderzoek. Hoewel ze andere functies heeft vervuld, bleef de link met genealogie altijd aanwezig. Zo voerde ze in opdracht van derden tijdens haar studie enkele stamboomonderzoeken uit voor nazaten van Nederlandse immigranten in Canada.


Screenshot van website

www.luminisexecuteurs.nl

Luminis Executeurs - executele, vereffening & testamentaire bewindvoering

Als eigenaar van Luminis Executele & Vereffening houd ik mij bezig met nalatenschapsafwikkeling in de breedste zin des woords. In de praktijk betekent dit dat ik voornamelijk werkzaam ben als door de rechtbank benoemd vereffenaar en als executeur-afwikkelingsbewindvoerder. Naast mijn werkzaamheden als voornoemd verricht ik internationaal erfgenamenonderzoek voor notarissen en erfrechtadvocaten uit binnen- en buitenland. In dit verband is aan mij een recherchevergunning verleend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie (POB 1403).


Screenshot van website