stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Organisaties » Commercieel

Websites 1 - 7 van 7:

www.consanguinitas.nl

Aanvulling op stamboomonderzoek -> de genealogische DNA test

Consanguinitas is zelfstandig Nederlands bedrijf, gevestigd in Tilburg, dat zich richt op kwalitatief hoogwaardig humaan genetisch onderzoek. Tot onze cliënten behoren voornamelijk particulieren, maar ook vele maatschappelijke instanties, advocatuur en onderzoeksbureaus maken gebruik van onze expertise en DNA testen.


Screenshot van website

www.antiqbook.com/index.php?l=nl

ANTIQBOOK

De Europese site voor antiquarische en tweedehands boeken


Screenshot van website

www.fotobewerkingservice.nl

Foto Bewerkingservice

Mijn naam is Angelique van den Berg, ik ben fotograaf, photo retoucher en oprichter van fotobewerkingservice.nl. Ik ben in 1971 in Nijmegen geboren en al geruime tijd woonachtig aan de Costa Blanca in Spanje . Na een jarenlange gedreven zelfstudie fotografie en professioneel fotobewerking heb ik de stap genomen om deze online fotobewerkingservice op te richten. Ik heb een passie voor dieren, fotografie en fotobewerking, oog voor detail, creatief en bereid om nieuwe technieken te leren. Om fotos tot in de perfectie te bewerken, maak ik gebruik van professionele fotobewerkingsprogramma´s zoals Photoshop en Lightroom.


Screenshot van website

familiestamboomonderzoek.nl

Genealogie / familie stamboom onderzoeken

Inmiddels een jarenlange ervaring in onderzoek naar familiestambomen. Zoals stambomen van mijn moeders kant, echtgenoot en vrienden. Deze bevonden zich niet alleen in Nederland, maar werd er ook een stapje over de grens gemaakt naar Duitsland en België.


Screenshot van website

www.wapenschilder.nl

Heraldisch Atelier Bultsma

Heraldisch Atelier Bultsma ontwerpt, schetst en tekent uw familiewapen met de hand. Een echt ambacht: geen snel computerplaatje, maar authentiek handgeschilderde heraldiek. Heraldisch Atelier Bultsma staat voor vakmanschap. Niet alleen kunt u hier terecht voor ontwerp van uw familiewapen, maar voor heraldische kunst in brede zin, zoals kerkzegels, vlaggen, ex libris, etcetera. Het is voor iedere familie toegestaan om een familiewapen te voeren. Misschien heeft u via de genealogie ontdekt dat uw familie al een familiewapen voert. Of wilt u juist een familiewapen laten ontwerpen? Heraldisch Atelier Bultsma gaat graag met u in gesprek om uw familiewapen te ontwerpen en uit te voeren in de vorm of uitvoering die u wenst.


Screenshot van website

www.myheritage.nl/site-family-tree-380765881/hommelgeurtsen?rootIndivi ...

Hommel/Geurtsen Web Site - MyHeritage

Mijn naam is G. Geurtsen, en ik ben met deze site begonnen. De naam Hommel is de achternaam van mijn moeder. De stamboom is door mij bewust breed opgezet en heeft inmiddels geleid tot verrassende ontdekkingen.


Screenshot van website

www.zegelring.info

Zegelring

Zegelring.info verzorgt zeer hoge kwaliteit zegelringen en edelsieraden met familiewapen. In het online archief van zegelringen is te zien of een familie een familiewapen voor een zegelring heeft.


Screenshot van website