stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Internet specifiek » Fora

Websites 1 - 10 van 14:

www.facebook.com/groups/egfantwerpen

Antwerpen: erfgoed, geschiedenis en familiehistorie

Deze groep is speciaal bedoeld voor iedereen die interesse heeft in (familie)historisch en genealogisch onderzoek in Antwerpen. In de groep kunnen genealogische en historische vragen worden gesteld, tips en trucs worden gedeeld, evenals interessante actualiteit en vondsten, alles met betrekking tot Antwerpen. Ook is iedereen die op zijn of haar eigen manier een bijdrage aan de groep wil leveren van harte welkom, bijvoorbeeld door het helpen beantwoorden van vragen van mede-onderzoekers of het delen van interessante tips en nieuwtjes. Onder het werkgebied van deze groep valt de provincie Antwerpen. Het uitgangspunt van deze groep en ook van alle samenwerkende groepen is de grote mate van vrijheid binnen de groep. Wel wordt ieder lid van deze groep en van de samenwerkende groepen geacht een ander met het juiste respect te bejegenen dat de ander verdient.


Screenshot van website

www.facebook.com/groups/DutchGenealogy

Dutch Genealogy Facebook groep voor mensen van buiten Nederland

In de Dutch Genealogy helpen we mensen van buiten Nederland met hun onderzoek naar Nederlands voorouders. De voertaal in daarom Engels.


Screenshot van website

www.geneal-forum.fr/forum

europese voorouders & migratie

intenationaal forum: forum waar je met frans- duits of engels terecht kunt


Screenshot van website

forum.amelanders.com

Forum van Amelander historie


Screenshot van website

www.facebook.com/groups/egfgelderland

Gelderland: erfgoed, geschiedenis en familiehistorie

Deze groep is speciaal bedoeld voor iedereen die interesse heeft in (familie)historisch en genealogisch onderzoek in Gelderland. In de groep kunnen genealogische en historische vragen worden gesteld, tips en trucs worden gedeeld, evenals interessante actualiteit en vondsten, alles met betrekking tot Gelderland. Ook is iedereen die op zijn of haar eigen manier een bijdrage aan de groep wil leveren van harte welkom, bijvoorbeeld door het helpen beantwoorden van vragen van mede-onderzoekers of het delen van interessante tips en nieuwtjes. Onder het werkgebied van deze groep valt de provincie Gelderland. Het uitgangspunt van deze groep en ook van alle samenwerkende groepen is de grote mate van vrijheid binnen de groep. Wel wordt ieder lid van deze groep en van de samenwerkende groepen geacht een ander met het juiste respect te bejegenen dat de ander verdient.


Screenshot van website

www.broos.org/forum/index

Genealogisch forum Oost-Brabant

Genealogisch forum Oost-Brabant


Screenshot van website

www.facebook.com/groups/genealogischonderzoekinhetduitsetaalgebied

Genealogisch onderzoek in het Duitse taalgebied

Deze groep is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in genealogie en daardoor in aanraking komen met de Duitse taalgebieden. Deze groep moet een opvulling worden voor de lege plek in fora en hulpgroepen voor onderzoek naar Duitse voorouders door mensen die de Nederlandse taal spreken. Iedereen is van harte welkom om lid van onze groep te worden en om vragen te stellen met betrekking tot transcriptie van akten, genealogische vragen, opzoekvragen, achtergrondinformatie en het elkaar op de hoogte houden van nieuws en actualiteit over genealogie in het Duitse taalgebied.


Screenshot van website

www.facebook.com/groups/genealogischonderzoekinhetfransetaalgebied

Genealogisch onderzoek in het Franse taalgebied

Deze groep is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in genealogie en daardoor in aanraking komen met de Franse taalgebieden. Deze groep moet een opvulling worden voor de lege plek in fora en hulpgroepen voor onderzoek naar voorouders uit (voormalige) Franstalige landen en gebieden door mensen die de Nederlandse taal spreken. Iedereen is van harte welkom om lid van onze groep te worden en om vragen te stellen en te beantwoorden met betrekking tot transcriptie van akten, genealogische vragen, opzoekvragen, achtergrondinformatie en het elkaar op de hoogte houden van nieuws en actualiteit over genealogie in het Franse taalgebied.


Screenshot van website

forum.geneanet.org

GeneaNet Forum

Met berichten van GeneaNet, vragen met betrekking tot het gebruik van de databank van GeneaNet en vragen over uw genealogieprogrammatuur GeneWeb en de Stamboom online.


Screenshot van website

www.facebook.com/groups/egflimburg

Limburg: erfgoed, geschiedenis en familiehistorie

Deze groep is speciaal bedoeld voor iedereen die interesse heeft in (familie)historisch en genealogisch onderzoek in Limburg. In de groep kunnen genealogische en historische vragen worden gesteld, tips en trucs worden gedeeld, evenals interessante actualiteit en vondsten, alles met betrekking tot Limburg. Ook is iedereen die op zijn of haar eigen manier een bijdrage aan de groep wil leveren van harte welkom, bijvoorbeeld door het helpen beantwoorden van vragen van mede-onderzoekers of het delen van interessante tips en nieuwtjes. Onder het werkgebied van deze groep vallen de Belgische en de Nederlandse provincie Limburg. Het uitgangspunt van deze groep en ook van alle samenwerkende groepen is de grote mate van vrijheid binnen de groep. Wel wordt ieder lid van deze groep en van de samenwerkende groepen geacht een ander met het juiste respect te bejegenen dat de ander verdient.


Screenshot van website