stamboomgids

Familienamen » Q

Websites 1 - 10 van 12:

Familie Quartier - www.genealogieonline.nl/familie-quartier

Een genealogische publicatie door Henk Mensink met gegevens over onder andere de families Quartier, Daams, Hoofd, Kouwenhoven en Seele.


Screenshot van website

Familie Quellhorst - www.gquellhorst.nl

De genealogie start rond 1620 met de bewoners van de twee boerderijen Tielke-Quellhorst en Jasper-Quellhorst.Ook blijkt de binding met de orgelbouwers G.H. Quellhorst (Quellhorst-orgel, Elburg) en zijn zoon en C.F.A. Naber (Naber-orgel, Amersfoort) en zijn zoon.Voor Nederland betreft dit de afstammelingen in de Rotterdamse, Delftse en Haagse tak vanaf 1840.


Screenshot van website

Genealogie Quaekernaeck / Kwakernaat - www.genealogieonline.nl/genealogie-quaekernaeck-kwakernaat

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Kwakernaat, Tuk, Quakernaat, Smaal, Van Zanten, De Geus, De Man, Quaekernaeck, De Heer en Streefkerk.


Screenshot van website

Qualm - home.kpn.nl/ooms51/GENQUALM.htm


Screenshot van website

Quatfass - www.quatfass.nl

Alles over Quatfass


Screenshot van website

Stambomen Quist - www.genealogieonline.nl/stambomen-quist

Een publicatie door J.M. Quist met gegevens over oa. de families Quist, Van Aalderen, Kwist, Hage, Mol, Braber, Mense, De Jonge en Den Braber.


Screenshot van website

Stamboom Quaak (Kwaak) - www.genealogieonline.nl/stamboom-quaak

Een genealogische publicatie door Jan Quaak met gegevens over onder andere de families Quaak, Kwaak (Quaak), De Graaf, Broers, Danielse, De Krijger, Helmstrijd, Van Dijke en Verbouwen.


Screenshot van website

Stamboom Quantes / Kwantes - Tijssen - www.genealogieonline.nl/stamboom-quantes-kwantes-tijssen

Een publicatie door Jan Dirk Kwantes met gegevens over oa. de families Kwantes, Dinkla, Tijssen, Overdijk, Vreeman, Hendriks, Heij, Kalf en Kalf.


Screenshot van website

Stamboom Quellhorst - www.genealogieonline.nl/stamboom-quellhorst

Een publicatie door Ger Quellhorst met gegevens over oa. de families Quellhorst, Brand, Drge, Quelhorst, Kappe, Kleine, Naber, Vermeulen en Vermeulen.


Screenshot van website

Stamboom Quirijnen-Roozen - www.genealogieonline.nl/stamboom-quirijnen-roozen

Een genealogische publicatie door Lizzy Quirijnen met gegevens over onder andere de families Quirijnen, Van Lieshout, Roozen, Segers, Van der Put, Bergmans, Van Gorkum, Van der Aa en Damen.


Screenshot van website