stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Organisaties

Categorieën

Boeken, tijdschriften en uitgevers 8 links Commercieel 7 links Familiearchieven 3639 links Professionele genealogen 26 links Verenigingen 4 sub-categorieën

Websites 1 - 3 van 3:

academievoorgenealogie.nl

Academie voor Genealogie

Wij zijn de Academie voor genealogie. We voegen verdieping toe aan de basiskennis van een genealoog. Dat doen we door het geven van onderwijs, zowel in fysieke vorm (cursussen, studiebijeenkomsten en workshops) als op digitale wijze (webinars). Door de enorme toename van beschikbare informatie zien wij dat steeds meer mensen zich toeleggen op het onderzoeken van hun familiegeschiedenis. Het resultaat ervan plaatsen zij op een eigen website, op een website van een genealogische of historische vereniging dan wel op een website van commerciële partners. We zien resultaten waarvan de kwaliteit gebrekkig is, omdat de kennis en de vaardigheden van de onderzoekers zich onvoldoende hebben ontwikkeld. We weten dat het aanbod voor het verwerven van deze kennis en vaardigheden schaars is en dat het in de meeste gevallen niet verder komt dan een basisniveau. Juist daarin wil de Academie voor Genealogie zich onderscheiden van bestaande aanbieders. Wij willen de nummer één zijn in kwalitatief goede opleidingen voor genealogie en familiegeschiedenis.


Screenshot van website

www.warveterans.be/home

IV-NIOOO

Het Instituut voor Veteranen - Nationaal Instituut voor Oorlogsinvaliden, Oud-strijders en Oorlogsslachtoffers (IV-NIOOO) drukt de nationale erkentelijkheid van België uit voor alle personen die hun gezondheid, leven of tijd opofferden en opofferen voor de natie tijdens grote conflicten.


Screenshot van website

www.facebook.com/groups/MyHeritageGebruikersgroep

MyHeritage Gebruikersgroep

De MyHeritage gebruikersgroep is gericht op een gemoedelijke en ontspannen atmosfeer waar MyHeritage gebruikers elkaar kunnen helpen met vragen over het gebruik en de mogelijkheden van MyHeritage.


Screenshot van website