stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Software » Internet

Websites 1 - 9 van 9:

www.dftcom2.co.uk

Dynamic Family Tree


Screenshot van website

www.familytreephp.com

Family Tree PHP

PHP script voor het weergeven van stamboomgegevens op een eigen website. Importeert Gedcom-bestanden in een MySql-database. Installatie binnen 5 minuten. Meertalig (ook Nederlands). Veel opties. Layout volledig aan te passen.


Screenshot van website

www.ged4web.com/default.aspx

Ged4Web

GED4WEB converts your genealogy information into attractive webpages which are easy to navigate and understand.


Screenshot van website

www.humo-gen.com/humo-gen

HuMo-php software

Genealogische software voor website publicatie


Screenshot van website

phpgedview.sourceforge.net

PhpGedView


Screenshot van website

www.stamboomonderzoek.com

Stamboom Onderzoek

StamboomOnderzoek.com is een online genealogische gegevensbank, waar u uw eigen gegevens op kunt plaatsen en onderhouden.


Screenshot van website

lythgoes.net/genealogy/software.php

The Next Generation of Genealogy Sitebuilding© ("TNG")

The Next Generation of Genealogy Sitebuilding© ("TNG") is a powerful way to manage and display your genealogy data on the Internet, all without generating a single page of HTML.


Screenshot van website

www.uwstamboomonline.nl/main.php

Uw Stamboom Online


Screenshot van website

webtrees.net

webtrees

webtrees is dé toonaangevende online genealogie-applicatie op het internet met de focus op samenwerking. webtrees werkt met standaard GEDCOM-bestanden en is daarom compatibel met elke grote desktop-toepassing. Met webtrees kunt u uw genealogie bekijken en bewerken op uw eigen website. Het heeft volledige bewerkingsmogelijkheden, volledige privacy functies en ondersteunt media zoals foto's en documenten. Omdat het een online programma is, is het heel makkelijk om met familie samen te werken aan de stamboom. De informatie op uw website is altijd up-to-date en is direct beschikbaar voor anderen, uiteraard volgens de door u ingestelde privacy regels. Ga naar webtrees.net voor meer informatie en om werkende demo's te zien. webtrees is Open Source software die is geproduceerd door mensen uit vele landen die hun tijd en talenten vrijelijk aan het project doneren. webtrees is beschikbaar in het Nederlands.


Screenshot van website