stamboomgids

The Next Generation of Genealogy Sitebuilding© ("TNG")

Titel
The Next Generation of Genealogy Sitebuilding© ("TNG")

Beschrijving
The Next Generation of Genealogy Sitebuilding© ("TNG") is a powerful way to manage and display your genealogy data on the Internet, all without generating a single page of HTML.


Categorie


Acties


Screenshot

Statistieken

Deze website is reeds 2785 keer bezocht vanuit de Stamboom Gids. Er zijn 7 bezoekers die bovenstaande website een cijfer hebben gegeven, hiervan zijn er 4 gemotiveerd (zie de recensies hieronder). De gemiddelde waardering is een 7,9 (op een schaal van 10). Er zijn geen gebruikers die deze site hebben opgenomen in hun Mijn favorieten lijst.


Recensies

Foto van reviewer
Ik geef de website een 9 (uit 10)!

Heel prettig om te gebruiken!
(oud-lid) - 16 oktober 2007
Foto van reviewer
Ik geef de website een 9 (uit 10)!

Heel handing. Overal ter wereld kun je je stamboom bijwerken. Maar net zo goed gewoon lokaal op je pc. Allerlei documenten kunnen erin gezet worden en als je bv een foto hebt kun je de personen op de foto linken aan hun bestanden. Met de beveiliging zit het goed. Gasten kunnen geen belangrijke gegevens van levende personen zien.
(oud-lid) - 22 mei 2010
Foto van reviewer
Ik geef de website een 5 (uit 10)!

Er is geen installatie uitleg in het nederlands,(misschien? moeilijk vindbaar) wat het installeren niet eenvoudig maakt.
Ben nu 3 weken bezig en kan het programma niet werkend krijgen.
Als het werkend is, lijkt het mij een mooi programma.
een 5 voor het installatieprobleem
J. den Nieuwenboer - 18 januari 2012
Foto van reviewer
Ik geef de website een 9 (uit 10)!

Dit is een geweldig programma. Als je de Engelse uitleg precies volgt is het eigenlijk zeer eenvoudig.Nederland blijft een klein land dus vind je bij dit soort programma's geen nederlandse installatie instructie.
De progammeur helpt je zelfs persoonlijk via e-mail als het nodig is. Ik gebruik het al heel lang en ben zeer tevreden, zeker ook met de regelmatige gratis updates.
Dit is een dynamisch programma waar elke wijziging overal te zien is, in de daarvoor in aanmerking komennde pagina's. Wijzigen kan overal waar een internet verbinding beschikbaar is.In februari staat er een nieuwe versie op het programma.
Ton - 19 januari 2012


U mag een website maar één keer een recensie geven.Geef een recensie