stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Internet specifiek » Fora

Websites 11 - van 14:

www.facebook.com/groups/egfnoordbrabant

Noord-Brabant: erfgoed, geschiedenis en familiehistorie

Deze groep is speciaal bedoeld voor iedereen die interesse heeft in (familie)historisch en genealogisch onderzoek in Noord-Brabant. In de groep kunnen genealogische en historische vragen worden gesteld, tips en trucs worden gedeeld, evenals interessante actualiteit en vondsten, alles met betrekking tot Noord-Brabant. Ook is iedereen die op zijn of haar eigen manier een bijdrage aan de groep wil leveren van harte welkom, bijvoorbeeld door het helpen beantwoorden van vragen van mede-onderzoekers of het delen van interessante tips en nieuwtjes. Onder het werkgebied van deze groep valt de provincie Noord-Brabant. Het uitgangspunt van deze groep en ook van alle samenwerkende groepen is de grote mate van vrijheid binnen de groep. Wel wordt ieder lid van deze groep en van de samenwerkende groepen geacht een ander met het juiste respect te bejegenen dat de ander verdient.


Screenshot van website

www.facebook.com/groups/egfoostvlaanderen

Oost-Vlaanderen: erfgoed, geschiedenis en familiehistorie

Deze groep is speciaal bedoeld voor iedereen die interesse heeft in (familie)historisch en genealogisch onderzoek in Oost-Vlaanderen. In de groep kunnen genealogische en historische vragen worden gesteld, tips en trucs worden gedeeld, evenals interessante actualiteit en vondsten, alles met betrekking tot Oost-Vlaanderen. Ook is iedereen die op zijn of haar eigen manier een bijdrage aan de groep wil leveren van harte welkom, bijvoorbeeld door het helpen beantwoorden van vragen van mede-onderzoekers of het delen van interessante tips en nieuwtjes. Onder het werkgebied van deze groep valt de provincie Oost-Vlaanderen. Het uitgangspunt van deze groep en ook van alle samenwerkende groepen is de grote mate van vrijheid binnen de groep. Wel wordt ieder lid van deze groep en van de samenwerkende groepen geacht een ander met het juiste respect te bejegenen dat de ander verdient.


Screenshot van website

www.stamboomforum.nl

Stamboom Forum Aanrader!

Het Stamboom Forum is het communicatieplatform voor genealogen: u vindt er fora en nieuwsgroepen die betrekking hebben op genealogie.


Screenshot van website

www.facebook.com/groups/egfutrecht

Utrecht: erfgoed, geschiedenis en familiehistorie

Deze groep is speciaal bedoeld voor iedereen die interesse heeft in (familie)historisch en genealogisch onderzoek in Utrecht. In de groep kunnen genealogische en historische vragen worden gesteld, tips en trucs worden gedeeld, evenals interessante actualiteit en vondsten, alles met betrekking tot Utrecht. Ook is iedereen die op zijn of haar eigen manier een bijdrage aan de groep wil leveren van harte welkom, bijvoorbeeld door het helpen beantwoorden van vragen van mede-onderzoekers of het delen van interessante tips en nieuwtjes. Onder het werkgebied van deze groep valt de provincie Utrecht. Het uitgangspunt van deze groep en ook van alle samenwerkende groepen is de grote mate van vrijheid binnen de groep. Wel wordt ieder lid van deze groep en van de samenwerkende groepen geacht een ander met het juiste respect te bejegenen dat de ander verdient.


Screenshot van website