stamboomgids

Antecedentia | Understanding your past!

Titel
Antecedentia | Understanding your past!

Beschrijving
Onder de bedrijfsnaam Antecedentia voert John Boeren genealogisch en historisch onderzoek uit in opdracht van derden. John heeft meer dan 25 jaar ervaring met het onderzoek, werkte vele jaren in het archiefwezen, volgde een archiefopleiding in Nederland en volgt thans een genealogische opleiding bij het National Institute for Genealogical Studies in Toronto. Hij is aangesloten bij de Nederlandse Genealogische Vereniging, het Centraal Bureau voor Genealogie, de Association of Professional Genealogists en de National Genealogical Society. Hij schrijft regelmatig artikelen en blogposts voor The In-Depth Genealogist.

Antecedentia biedt de volgende diensten aan:
- genealogisch onderzoek
- erfgenamenonderzoek
- transcripties en vertalingen van akten
- fotografie op locatie
- begeleiding bij het bezoeken van locaties waar voorouders gewoond/gewerkt hebben
- lezingen en cursussen
Bovengenoemde diensten worden aangeboden voor Nederland en het Nederlandstalige deel van België, aan cliënten uit binnen- en buitActies


Screenshot

Statistieken

Deze website is reeds 440 keer bezocht vanuit de Stamboom Gids. Er zijn 0 bezoekers die bovenstaande website een cijfer hebben gegeven, bent u de eerste? De gemiddelde waardering is een 0,0 (op een schaal van 10). Er zijn geen gebruikers die deze site hebben opgenomen in hun Mijn favorieten lijst.


Recensies

Er zijn nog geen gebruikers die deze website een recensie hebben gegeven. Bent u de eerste die een recensie geeft?


   U mag een website maar één keer een recensie geven.