stamboomgids

Nationaal Archief

Titel
Nationaal Archief

Beschrijving
Het Nationaal Archief, gevestigd te Den Haag, is de grootste openbare archiefinstelling in Nederland. Er ligt bijna duizend jaar geschiedenis van Nederland opgeslagen in 137 kilometer aan documenten en 800 terabyte aan digitale bestanden. Daarnaast heeft het Nationaal Archief 15 miljoen foto's en 300.000 kaarten en tekeningen in de collectie. Het Nationaal Archief fungeert in formele zin als Algemeen Rijksarchief voor Nederland en als Rijksarchief in Zuid-Holland.


Categorie


Acties


Screenshot

Statistieken

Deze website is reeds 14458 keer bezocht vanuit de Stamboom Gids. Er zijn 10 bezoekers die bovenstaande website een cijfer hebben gegeven, hiervan is er 1 gemotiveerd (zie de recensie hieronder). De gemiddelde waardering is een 5,5 (op een schaal van 10). Er zijn 10 gebruikers die deze site hebben opgenomen in hun Mijn favorieten lijst.


Recensies

Foto van reviewer
Ik geef de website een 6 (uit 10)!

Het onderdeel Genlias is vooral veelbelovend voor een wat verdere toekomst. Het zou uit moeten groeien tot het centrale archief voor genealogen voor het opzoeken van gegevens van personen in heel Nederland. Zover is het nog niet. Mijn persoonlijke ervaringen zijn nogal wisselend van vrijwel nihil tot bevredigend.
M.A.Stolk - 26 september 2008


U mag een website maar één keer een recensie geven.Geef een recensie