stamboomgids

Bakker/Kromme/Kok

Titel
Bakker/Kromme/Kok

Beschrijving
Ruim 5 jaar geleden ben ik voorzichtig begonnen met een stamboom voor mijn kinderen Jan-Willem en Ghislaine Bakker. Zij zijn ook het beginpunt van mijn zoektocht. In die vijf jaar een hoop geleerd en een hoop niet genoteerd. In 2015 ben ik eigenlijk gewoon opnieuw begonnen. U vindt in deze genealogie alleen de rechtstreekse lijnen van mij en mijn ex-echtgenote. Broers en zussen vermeld ik niet. U kunt deze wel vinden bij de vele bronvermeldingen.

Bij mijn zoektochten heb ik veel geluk gehad. Veel voorouders waren kerks en als je dan ook nog adel vindt in je familie dan gaat het zoeken snel. Omdat ik altijd veel interesse heb gehad in geschiedenis ging een wereld open. Het Verdrag van Verdun, de inval van de Vikingen, de Merovingers enz. Ik heb daarom ook zoveel mogelijk geschiedkundige feiten vermeld over de personen. Veelal gevonden in Wikipedia.

Het is mijn bedoeling om rond de genealogie een soort tijdsbeeld te maken. De geschiedenis van mijn voorvaderen beginnen bij de Vikingen, ze vestigen zich in

Website adres

Categorie


Acties


Screenshot

Statistieken

Deze website is reeds 1082 keer bezocht vanuit de Stamboom Gids. Er is 1 bezoeker die bovenstaande website een cijfer heeft gegeven. De gemiddelde waardering is een 9,0 (op een schaal van 10). Er is 1 gebruiker die deze site heeft opgenomen in zijn/haar Mijn favorieten lijst.


Recensies

Er zijn nog geen gebruikers die deze website een recensie hebben gegeven. Bent u de eerste die een recensie geeft?


U mag een website maar één keer een recensie geven.Geef een recensie

Profiel afbeelding