stamboomgids

Database Planje, Planjer, Planije en aanverwanten

Titel
Database Planje, Planjer, Planije en aanverwanten

Beschrijving
Database voor families Planje, Planije, Planjer.



De gegevens betreffen de afstammelingen van Paulus Dirksz Planjer of Planger die midden 17de eeuw vanuit Moers (D) naar Leiden kwam, waarschijnlijk als economische vluchteling en in de lakenindustrie werkte. In 1650 trouwde hij met Margriete Roukgen uit Maessenheim. In 1660 trouwde hij met Elysabeth Heyndricx de Vos. Uit dit huwelijk komen alle mensen met de familienaam Planje, Planjer en Planije voort.



In de database zijn inmiddels 514 personen met de naam Planje, 354x Planjer en 96x Planije opgenomen, maar nog regelmatig worden er nieuwe personen toegevoegd.



Voor gedetailleerde gegevens is een inlog op de website nodig. Na aanvragen account en inloggen zijn afbeeldingen, data en bronnen toegankelijk. Een account is eenvoudig aan te vragen.


Categorie


Acties


Screenshot

Statistieken

Deze website is reeds 717 keer bezocht vanuit de Stamboom Gids. Er zijn 0 bezoekers die bovenstaande website een cijfer hebben gegeven, bent u de eerste? De gemiddelde waardering is een 0,0 (op een schaal van 10). Er zijn geen gebruikers die deze site hebben opgenomen in hun Mijn favorieten lijst.


Recensies

Er zijn nog geen gebruikers die deze website een recensie hebben gegeven. Bent u de eerste die een recensie geeft?


U mag een website maar één keer een recensie geven.Geef een recensie

Profiel afbeelding