stamboomgids

OrtsFamilienBuch Wesuwe

Titel
OrtsFamilienBuch Wesuwe

Beschrijving
Dit OrtsfamilienBuch laat verwantschappen door de eeuwen heen zien in de parochie Wesuwe, in het Duitse Emsland, op basis van kerkboeken 1625-1900, status animarum 1749 en een volkstelling uit 1655.
De genealogische data van dit OFB zijn ook te vinden op http://online-ofb.de/wesuwe/, met deels andere functionaliteit. Om een indruk te krijgen van migratie zijn Geboorteplaatsen en Overlijdensplaatsen interessant. U vindt er ook gebruikte bronnen en de exacte selectie in Progen om het OFB in Gedcom-formaat te genereren.
De genealogische data van dit OFB zijn ook te vinden op https://gw.geneanet.org/ofbwesuwe, met deels andere functionaliteit. Probeer vooral de gerelateerdheid tussen 2 willekeurige mensen uit OFB Wesuwe te visualiseren met de functie Verwantschap Bereken via de Kortste Weg. Met de Link Volgende Verwantschap kunt u een andere manier van gerelateerdheid tonen. Deze functie werkt heel goed doordat 95% van de mensen in OFB Wesuwe onderling gerelateerd zijn. De statistieken van OFB Wesuwe vindt u op https://gw.geneanet.org/ofbwesuwe_w?lang=nl&m=STAT Probeer vooral de Bevolkingspiramide, in te stellen op een willekeurig jaar.



Acties


Screenshot

Statistieken

Deze website is reeds 564 keer bezocht vanuit de Stamboom Gids. Er zijn 0 bezoekers die bovenstaande website een cijfer hebben gegeven, bent u de eerste? De gemiddelde waardering is een 0,0 (op een schaal van 10). Er zijn geen gebruikers die deze site hebben opgenomen in hun Mijn favorieten lijst.


Recensies

Er zijn nog geen gebruikers die deze website een recensie hebben gegeven. Bent u de eerste die een recensie geeft?


U mag een website maar één keer een recensie geven.Geef een recensie

Profiel afbeelding